网站首页  用户名:密码:记住登录名

王娜的博客

个人档案

王娜


室内设计师

日志分类

最近访客

友情链接

统计信息

博客:8 篇
评论:14
访问:正在读取...

日志

针对Rijcken |组

(2010-10-30 15:25)
标签:

组负责为新办公室室内设计的Rijcken & Droogleever针对Fortuijn律师和合同。The office is located in one of the new wings of the redeveloped Babylon building in The Hague.这个办公室坐落在一个崭新的翅膀,巴比伦王尼布甲尼撒在海牙大厦建筑。

The design represents the core values of Pels Rijcken, the firm where the state advocate is a partner.这个设计代表的核心价值,该公司针对Rijcken国家提倡是伙伴。This calls for an office that is both timeless and contemporary.这需要一间办公室,是永恒和同时代的人。The interior features a rich and harmonious use of materials, both in the open office areas as well as in the more classical cellular offices used by the law firms’ partners.室内含丰富、和谐的材料运用,在开放的办公区域以及更经典的移动机构所采用的律师事务所的合伙人。In order to create an open work environment, and to subdue the effect of the dividing walls, transparent glass partitions were frequently used.为了创造一个开放的工作环境,治理效果的墙壁、透明的玻璃隔板被频繁使用的。The secretary’s offices are located in the open office areas that function like small squares, strategically located between the cellular offices.秘书的办公室位于开放的办公区域,像小方块,策略性位置的移动机构之间。Sustainability has always been the guiding principle for both the choice of materials and the layout of the work environment.可持续发展的指导原则,一直为材料的选择与布置的工作环境。

针对004900 595x593 2010年以内的一次入境有效Rijcken |组

Pels Rijcken, photo © Roos Aldershoff针对Rijcken、照片Aldershoff Roos©

2_entry和staircase_2010_004869

Pels Rijcken, photo © Roos Aldershoff针对Rijcken、照片Aldershoff Roos©

Specific meeting areas, like the bar and the restaurant, can be recognised by a different, distinctive use of materials and colours.具体的会议的部位,如酒吧和餐馆,会被另一种独特的材料运用和颜色。

Pels Rijcken has its own auditorium, which is used fro external as well as internal meetings, for lectures aimed at our professional relations, as well as introduction days aimed at students.针对Rijcken都有它自己的礼堂,用于外部以及内部会议、讲座,针对我们的专业的关系,以及介绍针对学生的日子。This auditorium can be enlarged or scaled down by the clever use of curtains.这个大礼堂可以放大或缩减为聪明的利用窗帘。In addition, both the the technical equipment and the furniture are multifunctional, and can be used for lectures as well as mock courts.此外,该技术设备及家具的多功能,并可用于讲座以及模拟法庭。

与desks_2010_004805 5_library

Pels Rijcken, photo © Roos Aldershoff针对Rijcken、照片Aldershoff Roos©

The library is regarded as the heart of Pels Rijcken.图书馆被看作是针对Rijcken之心。It is used to house the antiquarian book collection, but is primarily a visible source of knowledge.它是用来房子的古物古玩类藏书,但主要是可见的知识的源泉。

The library also functions as a study retreat for student-trainees, who during their first months of traineeship will work utilising the library as their base; consequently there are areas designated for studying.图书馆也成为一个研究,为student-trainees撤退时将他们的第一个月的工作利用图书馆研习生为他们的基地,因此有专用区域研究。Whilst working on the interior for Pels Rijcken, GROUP A was faced with a number of dilemmas that asked for an appropriate answer.在内地工作期间,针对Rijcken组是面临着一系列的困境,要求一个合适的答案。

The office is part of the renewed Babylon building, next to the main railway station, and can be accessed on both ground floor and second floor level.这个办公室的一部分,巴比伦王尼布甲尼撒下重新建设的主要火车站,能够通过两层、二层的水平。

The much used main entrance on the second floor directly connects to the adjacent office plaza and station, whereas the entrance at street level has a more symbolic value: the office street level address.多使用二楼的主入口直接连接到邻近的办公大厦和站在门口,却有更多街道办事处象征价值:街道地址。This way, Pels Rijcken, with office floors from the second to the eleventh floor, still – literally – has a foothold in The Hague.这种方式,针对Rijcken与层办公,从第二个第十一层,仍然有一个立足点——在海牙。GROUP A have responded to the clients wish for a single entrance by joining the two entrances – over 8 metres apart – with a powerful composition of a monumental stair and panorama lift.集团拥有回应客户的愿望,为一个单一的进口连接两个入口- 8米分开,已具备了强大的组成一个里程碑式的楼梯和全景消散了。

9 595x445 Rijcken针对004206大礼堂| 2010年

针对Rijcken,非凡的解决方案,解决了不足量的白天在办公室里的一个部分将赞成集团规模a,因为新的翅膀的巴比伦的建筑都纳入保留复杂,针对Rijcken办公室,面临着墙身高四层楼。As this part of the office will hardly receive any daylight, it was impossible to use it as a regular office floor.这部分的办公室将不会得到任何白昼,就不可能使用它作为一个普通的公司的地板上。Precisely because of the lack of daylight GROUP A chose this area for the location of the library – turning a disadvantage into an opportunity.正是因为缺乏日光组选择了这个地区的图书馆的位置——把劣势转化为机遇。The extensive library is situated on three levels, visually connected by voids.广泛的图书馆坐落在三个层次,视觉相连的空洞。The bookshelves continue through the voids, emphasizing the verticality of the library.这个书架继续通过的空隙中,强调垂直的图书馆。Some of the bookshelves are closed off with glass doors, and contain the precious antiquarian books and manuscripts from Pels Rijckens historical collection.一些是关闭的书架与玻璃门、和包含了不少古书和珍贵手稿,针对Rijckens从历史收藏。

12

图片

分享到 分享到豆瓣 分享到开心网 分享到新浪微博 分享到人人网
评论 (1) | 阅读 (170) | 类别  

所有评论

  • 不错~支持~

登录发表评论
用户名   密码   注册